Nyhed

AQUATIME indgår samarbejde med SOSU-skolerne

By 09/08/2021No Comments

Aquatime har i samarbejde med Videncentrene for Velfærdsteknologi indgået aftale om at indføre det intelligente drikkeglas, Aquatime, i undervisningen for SOSU-elever og PA-elever på de 14 Social- og Sundhedsskoler i Danmark, hvoraf 8 af skolerne allerede har modtaget Aquatime løsninger.

Aquatime – det intelligente drikkeglas

Aquatime er en cloud-baseret Velfærdsteknologi IoT løsning til forebyggelse af dehydrering. Aquatime er et intelligent drikkeglas, som løbende monitorerer væskeindtag, viser drikkestatus på glasset og sender data til plejere og sundhedspersonale.

Perspektiver i samarbejdet

Aquatime løsningen er tiltænkt som en del af pensum på det nyoprettede valgfag, teknologiforståelse, hvor eleverne blandt andet skal bruge Velfærds Teknologi Vurderings modellen i en opgave der omhandler Aquatime. ”Med Aquatime får eleverne et glimrende praktisk indblik i, hvordan man med et forholdsvis simpelt Velfærdsteknologi IoT produkt kan være med til at gøre hverdagen lettere for SOSU-assistenten samtidigt med at livskvaliteten øges for den ældre,” siger Thomas Ketel Eggersen, Videnscenterkoordinator hos Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark. Kim Toft Madsen, direktør og partner hos Aquatime udtaler: ”Vi er glade og stolte over, at blive en del af pensum på SOSU-skolerne, så eleverne kan se hvordan man med Velfærdsteknologi kan lette hverdagen ved at erstatte manuelle processer, som f.eks. håndteringen af Væskeskemaer, med vores intelligente drikkeglas”.

Flere oplysninger fås af:

Videnscenterkoordinator, Thomas Ketel Eggersen, Videnscenter for velfærdsteknologi Vestdanmark på tlf. 21 44 68 62 eller teg@sosufvh.dk

Direktør og partner, Kim Toft Madsen, Aquatime på tlf. 51 60 10 01 eller ktm@aquatime.dk. 

Du kan også besøge https://videnscenterportalen.dk/vfv/ og https://aquatime.dk/

Om Videncenter for Velfærdsteknologi, Vestdanmark

Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark har til formål at forberede elever inden for sundhed, omsorg og pædagogik på fremtidens arbejdsmarked, hvor velfærdsteknologi får en stadig større rolle.

Videnscenteret indsamler og udvikler viden inden for tre fokusområder: velfærdsteknologi, simulation og innovativ læring. 

Om Aquatime

Aquatime er en ung dansk CareTech virksomhed som udvikler, markedsfører, leverer, supporterer og vedligeholder markedsledende, intelligente og intuitive IoT-løsninger til forebyggelse af dehydrering i Danmark og internationalt. Kundegruppen er den offentlige og private sundheds- og plejesektor. Virksomheden har adresse i København.