AQUATIME

CareTech virksomhed med en sundhedsfaglig mission

Om AQUATIME

Vi vil gøre en forskel

Aquatime ApS overtog i forbindelse med etableringen alle rettigheder og patenter til Aquatime løsningen fra konsortiet bag Markedsmodningsfondens Innovationspartnerskabsprojekt.

Den primære målgruppe for Aquatime ApS er den offentlige og private sundheds- og plejesektor i Danmark og internationalt.

AQUATIME intelligente drikkeglas er baseret på en abonnementsordning. Abonnementet inkluderer: Det intelligente drikkeglas, implementering, uddannelse, teknisk support, brugersupport, kundeservice, opgraderinger samt udskiftninger.

Aquatimes mission

Aquatime ApS har som mission at udvikle, markedsføre, levere, supportere og vedligeholde markedsledende intelligente og intuitive IoT-løsninger (Internet of Things) til forebyggelse af dehydrering i Danmark og internationalt.

Ledelsen

Kim Toft Madsen

Med mere end 25 års ledelseserfaring fra en række topstillinger i IT- og softwarebranchen er det en erfaren profil der har sat sig i direktørstolen for Aquatime.

Kim Toft Madsen har med succes stået i spidsen for vækstvirksomheder med fokus på levering af værdiskabende digitale løsninger til private og offentlige organisationer i Danmark og internationalt.

Kim Toft Madsen er uddannet som softwareudvikler og har en CBA i business management fra AVT Business School. Ved sin tiltrædelse i Aquatime indtrådte Kim Toft Madsen også i ejerkredsen.

Kim Toft Madsen har stået i spidsen for en række virksomheder
  • Cinet Danmark A/S
  • Telenor Business Solution A/S
  • Excellent Danmark A/S
  • Visma Software A/S
  • SuperOffice Danmark A/S
  • E-supplies A/S

Møller Jensen Design

Møller Jensen Innovation og Design (MJID) er et konsulenthus indenfor produktudvikling og design, som dagligt arbejder med avancerede MedTech produkter.

MJID har en praktisk tilgang og benytter i stor stil sit inhouse prototypeværksted. Et tæt samarbejde med en række specialister gør, at de i mange sammenhænge kan betragtes som en ‘One Point of Contact’ virksomhed i udviklingsprocessen frem til produktion.

Firmaet blev grundlagt for 45 år siden og har løbende tilpasset sig tidens innovative behov. I dag er MJID fokuseret på connectivity produkter, fra sensorer til dashboard interface i skyen.

CB Svendsen A/S

CB Svendsen A/S er en innovativ udviklings- og produktionsvirksomhed indenfor elektroniske løsninger.

Essensen i vores bedrifter er innovation, høj teknisk faglighed, kvalitet og lidenskab for det enkelte produkt. Vi stræber efter, at vores kunder opfatter os som en troværdig organisation og essentiel samarbejdspartner.

Med vores hovedsæde i Værløse designer, udvikler og producerer vi innovative løsninger og med produktion i både Danmark, Polen og Litauen opnår vi konkurrencedygtige priser på alt fra prototyper til masseproduktion.