Nyhed

Soluvation bliver strategisk business partner for Aquatime i Holland

By 30/03/2022No Comments

Aquatime indtræder på det hollandske marked og indleder samarbejde med Soluvation om distribution, salg og support af Aquatime, det intelligente drikkeglas til forebyggelse af dehydrering, på det hollandske marked.

I en verden, hvor den ældre befolkning vokser, er dehydrering blandt ældre blevet en kritisk, økonomisk og praktisk udfordring for pleje- og sundhedssektoren samt til stor gene for den ældre borger.

Aquatime – det intelligente drikkeglas

Aquatime er et intelligent drikkeglas, som løbende overvåger væskeindtaget, viser drikkestatus på glasset og sender data til pårørende, sundhedspersonale og eventuelt pårørende. Væskeindtag detekteres nøjagtigt ved hjælp af en vejecelle og et accelerometer, og intelligente algoritmer bruges til at optimere væskeindtaget og frasortere væske, der f.eks. hældes i vasken. Aquatime registrerer potentiel dehydrering blandt ældre (Udredningsfasen), opfordrer ældre til at drikke (Vaneændringsfasen) og vedligeholder de ældres gode drikkerutiner (Vedligeholdelsesfasen)

Glasset er resultatet af et Innovationspartnerskabsprojekt og er udviklet i tæt samarbejde med borgere samt sundheds- og plejepersonale.

”Hos Soluvation vil vi gøre en forskel inden for sundheds- og plejesektoren. Vi ønsker at forbedre de ældres livskvalitet og gøre arbejdet lettere for sundheds- og plejepersonalet, så de får mere kvalitetstid med deres patienter/klienter.”

Mark van Gelder (Solvation)

”Vores løsning passer rigtig godt til det hollandske marked og Soluvation er den ideelle partner for os med deres store netværk og mange års erfaring med salg og support af velfærdsteknologiske løsninger på det hollandske marked. Vi ser frem til et tæt og succesfuldt samarbejde med Soluvation i de kommende år.”

Kim Toft Madsen (Aquatime)

Mere information:

Vedrørende Holland: 

Vedrørende Danmark: 

Du kan også besøge:  www.soluvation.nl og www.aquatime.dk