Nyhed

ABENA køber sig ind i Aquatime – og bliver majoritetsejer

By 10/08/2023No Comments

ABENA bliver ny majoritetsejer i Aquatime, som har udviklet og markedsfører det intelligente drikkeglas, Aquatime, til forebyggelse af dehydrering. Aquatime-løsningen er i dag i drift i plejesektoren i adskillige kommuner i Danmark og er så småt begyndt at have udbredelse på udvalgte markeder i Europa.

”Aquatime er en velfærdsteknologi-løsning, som passer fint ind i vores koncept, Morgendagens Pleje,” udtaler Eva Tansem Andersen, udviklingschef i ABENA A/S, og fortsætter ”samtidigt er der åbenlyse synergier mellem Aquatime-drikkeglasset og ABENA Nova sensorbleen, til gavn for borgeren og plejepersonalet. Vi ser store muligheder og perspektiver i samarbejdet med Aquatime.”

”Vi er både stolte og ydmyge over, at ABENA har valgt at satse og investere i Aquatime,” udtaler Kim Toft Madsen, direktør i Aquatime og fortsætter ”ABENA er den ideelle partner for os. Ikke alene giver samarbejdet med ABENA direkte adgang til et udvidet salgs- og distributionsnet i de mere end 90 lande, hvor ABENA er repræsenteret med egne datterselskaber eller samarbejdspartnere, men med ABENA som ejer, får vi også med det samme tilført funktioner som logistik, markedsføring, konsulent-/supportydelser samt diverse back-office-ydelser. Med ABENA som samarbejdspartner vil Aquatime væsentligt hurtigere kunne udnytte det store markedspotentiale i Danmark og internationalt, og derudover vil kunderne opleve en forbedret og mere professionel service.

For mere information, kontakt info@abena.dk.

#becausewecare